Wishlist
Начало / Новини / Katy Perry представя новия си денс сингъл "LIFETIMES"

Katy Perry представя новия си денс сингъл "LIFETIMES"

09 Август 2024
Katy Perry представя новия си денс сингъл "LIFETIMES"

Katy Perry представя новия си денс сингъл "LIFETIMES" – енергично отражение на безграничната любов. Песента е от новия ѝ албум 143, който ще бъде издаден на 20 септември от Capitol Records. В допълнение към лятното настроение на парчето, официалното видео, режисирано от Stillz (Bad Bunny, Rosalía), е заснето в красивата Ибиса, Испания. Премиерата на видеото се състоя в ефира на MTV и на билбордовете на Paramount Times Square. 

"LIFETIMES е песен за намирането на онази единствена дълбока и удовлетворяваща любов в живота ти. Сродната душа невинаги трябва да бъде под формата на партньор - тя може да дойде по най-различни начини, като дете, най-добър приятел, домашен любимец. За мен това е дъщеря ми - всяка вечер я питам: "Ще ме откриваш ли във всеки живот?". Тя казва "да" и аз се чувствам намерена,“ споделя Katy Perry.

В петък, 20 септември, Katy ще оглави разпродаденото си шоу на Rock in Rio в Бразилия, като това ще бъде първото ѝ изпълнение на фестивала в Рио де Жанейро от 2015 г. насам. Тя ще бъде и хедлайнер на Telstra Pre-Game Entertainment на Големия финал на Toyota AFL 2024 в Мелбърн, Австралия, в събота, 28 септември

The Voice – We Love Music!    

katy perry lifetimes денс сингъл
Сподели
Свързани новини