Wishlist
Начало / Новини / Испанските власти разследват Katy Perry за нанасяне на екологични щети по време на снимките на клипа "Lifetimes"

Испанските власти разследват Katy Perry за нанасяне на екологични щети по време на снимките на клипа "Lifetimes"

14 Август 2024
Испанските власти разследват Katy Perry за нанасяне на екологични щети по време на снимките на клипа "Lifetimes"

Проблемите около пускането на новия албум на Katy Perry продължават, след като испанските власти започнаха да разследват певицата за вероятни екологични щети, нанесени по време на снимките на видеоклипа за песента "Lifetimes".

Миналата седмица Perry разкри траклиста на предстоящия си албум, озаглавен "143".

"Lifetimes" е втората песен, която ще бъде споделена от предстоящия албум на Perry, и пристига след водещия сингъл от миналия месец „Woman’s World“.

Музикалното видео към „Women’s World“ беше силно критикувано, като някои фенове изразиха мнение, че в него няма нищо феминистко, дори напротив - клипът се стреми да се хареса на мъжката аудитория. 

Perry отхвърли тези обвинения, като каза, че видеото е замислено като сатира.

Според изявление от отдела по околната среда на регионалното правителство, трябва да се проведе разследване, след като те твърдят, че продуцентската компания, отговорна за музикалния видеоклип, не е поискала необходимото разрешение за заснемане в защитените дюни в парка Ses Salines . Правителството на Балеарските острови описа района като район с „голяма екологична стойност“.

Perry също получи още критики наскоро, когато стана ясно, че е работила отново с Dr Luke по последния си албум, когото Kesha обвини в емоционално и сексуално насилие в продължило десетилетие съдебно дело.

Katy често си сътрудничеше с продуцента за някои от най-големите ѝ хитове в миналото, включително „I Kissed A Girl“, „California Gurls“ и „Dark Horse“, но новините се оказаха противоречиви след дългогодишната съдебна битка между него и Kesha.

След като Kesha заведе дело, продуцентът отрече обвиненията и заведе насрещно дело срещу изпълнителя, твърдейки, че тя е нарушила договора за запис, който са имали един с друг, и е измислила обвинения в изнасилване в опит да се откаже от сделката.

Perry беше привлеченa към производството, когато Kesha твърдеше, че Perry също е била жертва на малтретиране от Dr Luke. Perry категорично отрече това и съдия по-късно постанови, че Kesha е оклеветила Dr Luke, като е намекнала за това.

През 2018 г. Perry каза, че се „чувства притисната“ да подкрепи Kesha. Тя също така разкри, че се чувства така, сякаш „Luke ме използва като пешка“, за да отстоява невинността си, и че е „раздразнена“ и от двете страни. Dr Luke не участва в създаването на нейния албум от 2017 г. „Witness“, тъй като Perry не е искала да изглежда така сякаш заема нечия страна. 

The Voice – We Love Music!    

katy perry 143 lifetimes
Сподели
Свързани новини