Wishlist
Kygo, Zak Abel ft. Nile Rodgers
Kygo, Zak Abel ft. Nile Rodgers
For Life
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Katy Perry и Adele са съседки

Katy Perry и Adele са съседки

18 Май 2020
Katy Perry и Adele са съседки
Във FaceTime интервю Katy Perry разказа на водещите на Hits Radio Breakfast какво е да си бременна по време на пандемия, а също поговори за невероятната трансформация на колежката си Adele, която се оказва, че й е съседка. 
Говорейки за ситуацията в момента, тя споделя, че се чувства добре и благодарна. "Бременна съм по време на пандемия. Никога не съм си помисляла, че ще кажа тези думи. Под карантина съм с двете си племенници, Орландо и неговият син, така че сме си цял екип - весел и забавен." - казва тя. 
Katy говори още и за очакването да стане майка. "Винаги съм искала да бъда мама, но не знаех дали ще мога. В моето семейство сестра ми е тази, която носи майчиниския ген, аз трябваше да се науча как да го възпроизведа" - споделя певицата. 
По-късно в интервюто стана дума и за певицата Adele: "Тя ми е съседка, така че за мен тя е не просто на сцената, но и зад ъгъла. Живеем много близо една до друга, в добри отношения сме и се познаваме отдавна. Не съм я виждала на живо, откакто, знаете - тя се трансформира, защото и двете сме много заети, но си спомням, че миналата година един ден тя просто дойде и почука на вратата, аз още бях по халат. Беше забавно, тя е страхотна и много истинска" - споделя Katy. 


adele katy perry съседки
Сподели
Свързани новини