Wishlist
Начало / Новини / Katy Perry стана майка

Katy Perry стана майка

27 Август 2020
Katy Perry стана майка

Певицата и годеникът й, актьорът Orlando Bloom, вече са горди родители на първото си дете, момиченце, което са кръстили Daisy Dove Bloom. Те са споделили новината с организацията UNICEF, в която и двамата са посланици на добра воля.

"Носим се по вълните на любовта и чудото, заради безопасното и здравословно пристигане на нашата дъщеря" се казва в официално изявление. "Но знаем, че ние сме късметлии, защото не всички могат да имат толкова спокойно преживяване като нас. Много общности по света продължават да изпитват недостиг на медицински персонал и на всеки 11 секунди бременна жена или новородено умира, често от предотвратими причини. А заради COVID-19, животът на още много новородени е в опасност, заради още по-ограничения достъп до вода, сапун, ваксини и лекарства, които предпазват от заболявания. Като родители на новородено, това разбива сърцата ни и съчувстваме на родителите, които страдат повече от всякога". 

В чест на голямото сърце, което звездите са убедени, че дъщеря им има, Katy и Orlando са основали страница за дарения в сайта на UNICEF на името на бебето Daisy.

Момиченцето се е родило в сряда. За Perry това е първо дете, а за Orlando второ - той има 9-годишен син Flynn от бившата си съпруга Miranda Kerr.Снимка : Instagram

стана майка katy perry
Сподели
Свързани новини