Wishlist
Cardi B, Bad Bunny & J Balvin
Cardi B, Bad Bunny & J Balvin
I Like It
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Justin Bieber проговори за Selena Gomez

Justin Bieber проговори за Selena Gomez

19 Февруари 2020
Justin Bieber проговори за Selena Gomez

Суперзвездата каза, че е бил "див" и "безрасъден" по време на връзката си със Selena Gomez. В скорошно интервю хитмейкърът на "Changes" спомена бившата си връзка, докато говореше затова как се е срещнал с Hailey Baldwin във време, в което не е бил готов да се отдаде изцяло. Въпреки, че не използваше имена, стана ясно за кого говори.

"Мисля, че просто бях ранен от предишната ми връзка..В нея, аз бях много див и луд." - признава Justin Bieber. "Ако трябва да бъда честен, мисля, че тогава изобщо не разбирах през какво преминавам."

Канадската суперзвезда каза, че иска да е сигурен, че е в правилната посока преди да вземе важното решение да е с Hailey през 2018. "Отне ми време да изградя себе си и да се фокусирам върху себе си, за да мога да направя правилните решения и всички тези неща. И да, стана по-добре. - добави още той.

На 14 февруари той пусна новият си албум "Changes" като отново лети към номер едно в чарта на Billboard. Ако достигне първото място, това ще е седмият му албум, който оглавява класацията.


Снимка : Instagram

justin bieber selena gomez проговори
Сподели
Свързани новини