Wishlist
Black Eyed Peas x Ozuna x J. Rey Soul
Black Eyed Peas x Ozuna x J. Rey Soul
Mamacita
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Justin Bieber отложи "Changes Tour"

Justin Bieber отложи "Changes Tour"

02 Април 2020
Justin Bieber отложи "Changes Tour"

Justin Bieber отложи цялото си турне “Changes Tour”, което трябваше да се състои тази година. Причината е болезнено позната за всички - кризата по света и конкретно в САЩ заради коронавируса. Обиколката включваше 45 дати за концерти в Северна Америка и щеше да бъде първото турне на Bieber от близо три години. Първото шоу трябваше да е на 14-и май в Сиатъл.

“Във връзка с настоящата здравна криза и с дълбока загриженост за засегнатите, Justin Bieber отлага всички насрочени за 2020 година дати за “Changes Tour”, се казва в официално изявление. “Въпреки че Justin, музикантите, таньорите и целият екип усилено подготвят невероятно шоу, той винаги е поставял здравето на феновете си на първо място. Justin с нетърпение очаква възможността отново да тръгне на път и да пее на място, което безопасно за всички. По негова молба феновете трябва да запазят вече закупените билети, защото те ще важат за новите дати, които ще бъдат обявени скоро”.

 Bieber съобщи за амбициозното си турне на Бъдни вечер миналата година, а на Свети Валентин тази година издаде и новия си албум “Changes”, който е първи след “Purpose” от 2015 г. На 6-и март канадският изпълнител обяви, че 8 концерта вместо на големи стадиони ще се проведат на по-малки терени или зали заради слабата продажба да билети. Към днешна дата обаче САЩ, както и останалата част от света, е на практика под карантина заради препоръчаната от Световната здравна организация самоизолация, с която да се забави разпространението на COVID-19. Тази ситуация стана причина много музикални (а и всякакви други) събития да бъдат отложени или изцяло отменени.

 Голяма част от почитателите на певеца бяха силно разочаровани, но и много от тях го поздравиха за това, че мисли на първо място за феновете и тяхното здраве.




Снимка: Instagram - @justinbieber




tour justin bieber отложи changes
Сподели
Свързани новини