Wishlist
Zara Larsson
Zara Larsson
You Love Who You Love
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Justin Bieber проговори за състоянието на жена си

Justin Bieber проговори за състоянието на жена си

21 Март 2022
Justin Bieber проговори за състоянието на жена си

Американската звезда Justin Bieber най-сетне говори за здравословното състояние на съпругата си Hailey Bieber, която наскоро беше хоспитализирана.

Миналия уикенд, тя разкри в Instagram, че имала симптоми на инсулт и на 10-ти март е била откарана по спешност в болницата, където лекарите открили много малък кръвен съсирек в мозъка ѝ. Тялото ѝ е успяло само да се справи със съсирека и тя се е възстановила в рамките на часове.

Миналата сряда, когато спира тока по време на концерт, Justin Bieber наруши тишината и говори за състоянието на половинката си.

"Нали знаете, много е откачено как живота се преобръща изведнъж", започна той. "Знаете, че много неща не можем да контролираме. Като например спирането на тока. Очевидно повечето от вас са запознати с новините за жена ми. Но тя е добре, тя е силна. Но беше много плашещо. Наистина страшно. Но знам със сигурност, че тя е в ръцете на Господ".

Изказването му беше посрещнато от публиката с овации и аплодисменти.

Във вече изтрит пост в Instagram, Hailey Bieber сподели, че съсирекът е предизвикал липса на кислород към мозъка. Тя описва инцидента като един от най-страшните моменти в живота ѝ, но уверява феновете, че вече се чувства добре.

 

justin bieber жена проговори състоянието
Сподели
Свързани новини