Wishlist
Начало / Новини / Justin Bieber окончателно отмени световното си турне

Justin Bieber окончателно отмени световното си турне

07 Септември 2022
Justin Bieber окончателно отмени световното си турне

Justin Bieber отложи оставащите дати от световното си турне „Justice” поради здравословни проблеми.

Наскоро звездата се завърна на турнето, след като преодоля битката си със синдрома на Рамзи Хънт, който в продължение на няколко седмици остави цялата дясна страна на лицето му парализирана.

Снощи Justin излезе с изявление през TMZ, което беше потвърдено от Variety, заявявайки, че всички оставащи дата са отменени поради здравословните му проблеми.

„По-рано тази година споделих публично за битката си със синдрома на Рамзи Хънт, който парализира частично лицето ми. В резултат на това заболяване не успях да завърша турнето ми в Северна Америка. След като си починах и се консултирах с моите лекари, семейството ми и екипа, се отправих към Европа в опит да продължа с турнето. Изнесох шест концерта на живо, но това ми се отрази сериозно. Миналия уикенд бях на фестивала Rock In Rio и дадох всичко от себе си на публиката в Бразилия. След като слязох от сцената, изтощението ме завладя и осъзнах, че трябва здравето ми да бъде приоритет в момента. Така че за момента ще си взема почивка от турнето. Ще се оправя, но имам нужда от време да си почина и да се възстановя. Бях горд да представя това шоу и да предам посланието на турнето. Благодаря ви за вашите молитви и за подкрепата ви през всичко това! Обичам ви всички.“

Турнето включваше още 11 концерта в Обединеното кралство през 2023. Сега не е ясно кога тези концерти ще се проведат.

Bieber разкри диагнозата си със синдрома на Рамзи Хънт в средата на юни. По-късно същата седмица увери феновете, че всеки ден се подобрява и отбеляза, че християнската му вяра му е помогнала да се справи с болестта.
 

Сподели
Свързани новини