Wishlist
Начало / Новини / Justin Bieber вече работи по следващия си албум

Justin Bieber вече работи по следващия си албум

21 Април 2020
Justin Bieber вече работи по следващия си албум

Justin Bieber вече работи по следващия си албум. Певецът сподели, че докато той и съпругата му Hailey са в изолация заради пандемията е започнал да прави нови записи, които според него са “ненормално добри”.

Последният албум на Bieber “Changes” излезе на Свети Валентин и дебютира под номер 1 в класацията Billboard 200, с което се превърна в седмия му проект с такова постижение. Колекцията беше на върха и в още няколко държави, включително Канада, Чехия, Естония, Нидерландия, Швеция, Швейцария и Великобритания. “Changes” се задържа начело и на албумната класация на Apple Music цели 39 дни.

По време на карантината Justin пусна няколко клипа, заснети сред природата, включително към песните "Habitual" и "E.T.A.", а в петък излезе такова и на "Available". Във видеото канадският изпълнител свири на пиано на хълм, а след това го наблюдаваме от въздуха как танцува.

Междувременно Justin се присъедини към #ALLINCHALLENGE, чиято цел е да се осигури храна за нуждаещите се по време на здравната криза. Във видео певецът обеща, че ще отиде до дома на победителя и ще му направи серенада с “One Less Lonely Girl” и други песни. За да имат шанса за изпълнение на живо от Bieber желаещите трябва да направят дарение на инициативата. В нея по-рано се включиха и големите актьори Leonardo DiCaprio и Robert De Niro, като от тях наградата ще бъде участие в новия им филм “Killers Of The Flower Moon”.

Justin предизвика Kanye West, Chris Brown и Chris Pratt също да се включат в #ALLINCHALLENGE.



Снимка: Instagram

работи албум justin bieber вече следващия
Сподели
Свързани новини