Wishlist
Eleni Foureira ft. Mc Daddy
Eleni Foureira ft. Mc Daddy
Oh Mami
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Justin Bieber отрече обвиненията в изнасилване

Justin Bieber отрече обвиненията в изнасилване

23 Юни 2020
Justin Bieber отрече обвиненията в изнасилване

Justin Bieber отрече обвиненията в изнасилване на жена с името Danielle през 2014 г. В анонимен акаунт в Twitter въпросната жена заяви, че нападението от страна на канадския изпълнител се е случило в хотел в Остин, щата Тексас. Акаунтът беше премахнат малко след като Bieber коментира твърденията. В поредица от туитове певецът категорично отрече да има истина в думите на жената и проложи доказателства в своя защита, сред които статии в медии, снимки и мейли, които показват, че не е бил в споменатия от обвинителката хотел през март 2014 г. Той също така каза, че бил отседнал на друго място с тогавашната си приятелка Selena Gomez. Bieber заяви, че обикновено не обръща внимание на слухове, но няма как да подмине толкова сериозно обвинение и затова е решил да изясни ситуацията:

"Попринцип не обръщам внимание на произволните опити за обвинения срещу мен, но след като говорих със съпругата си и екипа си, реших да отговоря."

С помощта на Twitter и властите певецът ще търси начин да разбере коя е жената, за да я съди за уронване на репутацията.





Снимка: Instagram - @justinbieber

justin bieber отрече обвиненията изнасилване
Сподели
Свързани новини