Wishlist
Disturbed
Disturbed
The Sound of Silence (Cyril Remix)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Justin Bieber адресира масовата стрелба в Бъфало

Justin Bieber адресира масовата стрелба в Бъфало

16 Май 2022
Justin Bieber адресира масовата стрелба в Бъфало

Justin Bieber адресира масовата стрелба в супермаркет в Бъфало, по време на концерта си в Ню Йорк.

Поп звездата трябваше да излезе на сцената часове след като десет души бяха убити и още трима ранени, след като мъж нахлу в супермаркет и откри стрелба. Полицията смята, че инцидентът е мотивиран от "расова омраза".

По време на концерта, Justin каза "Както знаем, има много разделение в света. Много расова несправедливост. Както аз и вие знаем, расизмът е зъл и жесток. Но това, което аз и вие можем да направим е да променим това. Ние можем да сме хората, които говори за това с нашите приятели и нашето семейство. Да продължим да бъдем съюзници."

Bieber също помоли за минута мълчание за тези, които са били убити или засегнати от стрелбата. По-късно той качи този момента от концерта, в своя Instagram профил.

В друго видео, изпълнителят говори с екипа си преди концерта. "Хора, сигурно сте чупи за случилото се - ужасно е", казва той. "Но очаквам с нетърпение концерта, да се кача на сцената и да дам най-доброто от себе си и да си прекарам добре, да донеса радост на града. В момента имат нужда от това. Нека да го направим."

За стрелбата в Бъфало беше обвинен 18-годишният Payton S. Gendron. Той беше заловен на местопрестъплението и отведен в ареста. Стрелбата е била излъчена на живо в платформата Twitch. Според репортаж на CNN, полицията е открила, че заподозреният е "изучавал" други нападения и стрелба, той е казал на властите, че атаката му е насочена срещу тъмнокожата общност. Той е бил обвинен в убийство от първа степен, но не се е признал за виновен в съда.

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

View this post on Instagram

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

View this post on Instagram
стрелба justin bieber адресира масовата бъфало
Сподели
Свързани новини