Wishlist
Peggy Gou
Peggy Gou
(It Goes Like) NaNaNa
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Joe Biden обърка Britney Spears с Taylor Swift

Joe Biden обърка Britney Spears с Taylor Swift

21 Ноември 2023
Joe Biden обърка Britney Spears с Taylor Swift

Американският президент Joe Biden обърка Britney Spears с Taylor Swift по време на речта си по случай Денят на благодарността.

В понеделник, по време на помилването на пуйката преди празника, който се пада на 23-ти ноември, президентът говореше за две пуйки, Либърти и Бел, споделяйки че те са помилвани, което означава, че те няма да бъдат убити и сготвени за традиционния обяд на Денят на благодарността.

Biden шеговито сравни „трудното пътуване“ на пуйките с борбите на феновете да си купят билети за последното турне на Beyonce. След което президентът обърка Britney Spears с Taylor Swift, която в момента е на турне в Бразилия. Страната е изправена пред рекордни горещи вълни, които доведоха до смъртта на един фен през изминалия уикенд.

"Турнето на Britney - тя в момента е в Бразилия, където сега е доста топло", каза Biden.

Концертите на Swift в Бразилия бяха засегнати от множество проблеми, свързани с екстремните горещини. Според Setlist.fm, пиротехническите ефекти по време на „Bad Blood“ не са били използвани на последното ѝ шоу в Рио поради условията, очевидно по искане на феновете.

Първата дата от турнето в страната беше засегната от трагедия, тъй като присъстващ фен почина малко преди шоуто, след като колабира от жегата.

Swift отложи вторият от трите си концерта в Рио де Жанейро заради горещините. Температурите в бразилския град счупиха рекорди миналата седмица, като пик от 39,1C беше регистриран в петък. 

britney spears taylor swift joe biden
Сподели
Свързани новини