Wishlist
Начало / Новини / Jamie Lynn Spears твърди, че дъщеря ѝ e засегната от спора с Britney Spears

Jamie Lynn Spears твърди, че дъщеря ѝ e засегната от спора с Britney Spears

21 Юли 2023
Jamie Lynn Spears твърди, че дъщеря ѝ e засегната от спора с Britney Spears

Jamie Lynn Spears призна, че най-голямата ѝ дъщеря Maddie е много засегната от нейният спорт със сестра ѝ, певицата Britney Spears

В интервю за Variety, тя се разчувства докато говореше как по-голямата ѝ сестра публично я е разкритикувала в социалните мрежи в началото на 2022, когато е публикувала мемоарите си "Нещата, които трябваше да кажа".

"Това ме натъжи. Не искам дъщеря ми да се чувства по този начин. Трябва да кажа, че няма да позволя децата ми, особено най-голямата ми дъщеря, която беше засегната от цялото това нещо, няма да позволя да се чувства по този начин", казва Jamie относно конфликта. 

Преди Jamie да издаде мемоарите си, Britney ѝ изпрати писмо за "прекратяване и отказ" и я разкритикува в социалните мрежи. Шест месеца след публикацията на книгата, Britney се омъжи и не покани сестра си на сватбата. 

На въпроса какви са отношенията им в момента, Jamie отговори, че обича цялото си семейство. 

Миналият месец Britney сподели на феновете си в Instagram, че е посетила Jamie Lynn на снимачната площадка на филма "Zoye 102". Актрисата нито потвърди, нито отрече, че двете са се сдобрили.

britney spears jamie lynn spears
Сподели
Свързани новини