Wishlist
Начало / Новини / Taylor Swift е съсипана от смъртта на свой фен преди концерта ѝ в Бразилия

Taylor Swift е съсипана от смъртта на свой фен преди концерта ѝ в Бразилия

20 Ноември 2023
Taylor Swift е съсипана от смъртта на свой фен преди концерта ѝ в Бразилия

Taylor Swift каза, че е съсипана от смъртта на фен малко преди концерта ѝ в Бразилия на 18 ноември.

Swift е в Рио де Жанейро, Бразилия за три концерта на 18, 19 и 20 ноември, преди да се отправи към Сао Пауло следващия уикенд.

В Instagram, Swift сподели следното изявление:

"Не мога да повярвам, че пиша тези думи, но с разбито сърце ви съобщавам, че загубихме фен по-рано тази вечер преди концерта. Не мога да опиша колко съм съсипана от това. Имам малко информация, освeн факта, че тя беше изключително красива и твърде млада. Няма да мога да говоря за това на сцената, защото съм смазана от мъка. Искам просто да ви каза, че усещам дълбоко тази загуба и изпращам съболезнования на семейството и приятелите ѝ. Не ми е минавало през ума, че това може да се случи на турнето в Бразилия."

Няма никаква официална информация за фенката, която е починала, макар че местното новинарско издание Fohla de S Paulo, твърди, че жертвата е 23-годишната Ana Clara Benevides. Те съобщават, че Benevides е припаднала на концерта и е получила сърдечен арест. 

Температурата в Бразилия минава 38 градуса, а клипове от концерта показват как Taylor спира шоуто, за да се увери, че феновете получават вода. 

taylor swift
Сподели
Свързани новини