Wishlist
Начало / Новини / Изненада! Halsey е бременна!

Изненада! Halsey е бременна!

28 Януари 2021
Изненада! Halsey е бременна!

Изненада! Halsey ще става майка! 

26-годишната певица разкри в Instagram, че очаква първото си дете от сценариста и продуцент Alev Aydin. Halsey публикува три снимки от специална фотосесия, направена от фотографа Sam Dameshek. На първия кадър тя е тагнала таткото близо до бременния си корем, а после той сподели кадъра в своя Instagram Stories с три емоджита сърца. 

"Изненада!", написа Halsey към поста си. 

Aydin беше сред първите, които коментираха публикацията на изпълнителката. Той написа "Сърцето ми е пълно, обичам те, скъпа", а Halsey му отговори "Аз те обичам!!!!! И вече обичам това мъничко човече!".

Певицата вече два пъти се е налагало да отрича слухове, че е бременна. През февруари 2019 г. тя написа в Twitter "Имам Огромна Тайна (която не е свързана с албум) и когато я чуете, някои от вас ще експлодират на истински парченца". Масово предположенията бяха, че става дума за очаквано бебе. Малко по-късно обаче самата тя разясни: "Хората си мислят, че с предишния ми туит намеквам, че съм бременна, което означава: а. надебеляла съм; б. държа се по-странно от обикновено. Шегата е за ваша сметка, защото съм и двете! И все пак, не съм бременна!".

През ноември Halsey отново трябваше да опровергава информации за бременност, след като се появиха снимки, на които Evan Peters е сложил ръце на корема й. Тогава тя написа: "Все така не съм бременна. Все така съм алергична към глутен. И все така обичам палачинки. Момче ли е? Момиче ли е? Палачинки са". 

На първата снимка Halsey носи горнище с цветовете на дъгата, а към публикацията си е сложила и емоджи дъга. Това някои тълкуват като напомняне, че това е така нареченото “rainbow baby” - бебе, което се ражда след като преди неговото зачеване майката е преживяла спонтанен аборт.


За този тежък момент от живота си певицата разкри през 2018 г. Тя загубила бебето си докато била на сцената, преди още да успее напълно да осмисли новината, че е бременна. Тогава тя призна също, че страда от ендометриоза, състояние, което може да доведе до безплодие и заради което се е оперирала през 2017 г. В същото интервю тя призна, че е решила да замрази свои яйцеклетки, за да може да стане майка някой ден. 


*Снимка: Instagram

halsey изненада бременна
Сподели
Свързани новини