Wishlist
Начало / Новини / Nicki Minaj е бременна

Nicki Minaj е бременна

20 Юли 2020
Nicki Minaj е бременна

Nicki Minaj разкри, че е бременна с първото си дете37-годишната рапърка сподели зашеметяваща снимка в Instagram, в който прикова голото си бебе, докато носеше бикини с флорални мрежести връвчета и сребърни платформи на високи токчета.

Изпълнителката на "Anaconda" допълва снимката със скромен текст. Тя написа само „#Preggers“ и добави емотиконка с жълто сърце. Minaj е с жълта къдрава перука с тежък грим и показа татуировка на ръката си, докато се усмихва на камерата.


Съпругът ѝ е 42-годишният Kenneth 'Zoo' Petty, с когото тя се събра през 2019 г. Той е осъждан за сексуални престъпления. От месеци се носят слухове, че една от най-популярните изпълнителка е бременна, но тя така и не потвърждаваше, но и не отричаше. През юни тя сподели разголена снимка, но не и на корема си, тъй като изглежда само подхранваше слуховете за своята първа рожба.

Наскоро Minaj се появи в колаборация със скандалния рапър 6ix9ine, който е под домашен арест. Двамата издадоха песента "Trollz" и оглавиха редица класации и стрийминг платформи по цял свят.


*Снимка: Instagram/Nicki Minaj

nicki minaj бременна
Сподели
Свързани новини