Wishlist
Начало / Новини / Изабел и Сарамандов отпаднаха от Hell’s Kitchen 6 броени дни преди финала

Изабел и Сарамандов отпаднаха от Hell’s Kitchen 6 броени дни преди финала

Инфлуенсърката Изи е ексклузивен гост в подкаста “Кухнята след Ада”

09 Май 2024
Изабел и Сарамандов отпаднаха от Hell’s Kitchen 6 броени дни преди финала

Инфлуенсърката и автор на книги Изабел и сладкарят Иван Сарамандов отпаднаха само няколко дни преди финала на най-горещото кулинарно риалити - Hell’s Kitchen. Двамата завършиха на четвърто място в отборите на Златните и Черните куртки и се простиха с мечтата да запишат имената си със златни букви в историята на Кухнята на Ада.

Денят за Звездите и възпитаниците на шеф Ангелов започна с импровизирана игра на покер, в която всеки един от участниците печелеше продукти, с които да приготви свое авторско ястие. Най-добре със задачата се справиха черните овце в двата отбора - фолк певицата Бони и енергичният Чоткин. Най-неприемливото ястие пък представи командирът на Златните - Гатьо, който се сдоби и с оранжева престилка преди ключовата вечерна резервация.

Несигурността от неясното бъдеще и непрестанните конфликти с Бони смутиха Гатьо и Златните започнаха вечерта колебливо. Грешките се трупаха една след друга, включително и от вечно организираната Изабел. На другия полюс, въпреки установените различия помежду си, Черните куртки се справяха много по-убедително от своите съперници. Единствените проблеми при тях идваха от станция месо и риба, на която оперираше емоционалният Сарамандов. Въпреки забавянията в двете кухни, отборите съумяха да издадат всичките си поръчки и да нахранят своите гости.

@hells.kitchen.bulgaria 😢 Поредицата от грешки и несполуки за Сарамандов след обличането на Черната куртка му костваха място на финала и той завършва на почетното ЧЕТВЪРТО място в Hell's Kitchen 6.​ 😇 Едно е сигурно - знанията му се увеличина неимоверно много, а близките му се гордеят с него повече от всякога.​ #hellskitchen #hellskitchenbulgaria #хелскитчен #хелскитчън #helskitchen #helskitchenbulgaria #шефангелов #викторангелов #viktorangelov #сезон6 #кухнятaнаада #новатв #novatv #novabg #Bulgaria #Cooking #cookingshow #готвене #kuhniatasledadapodcast #kuhniatasledada #кухнятaследада #Stanislav #станислав #ophopcook #победител #сарамандов #saramandov ♬ original sound - hells.kitchen.bulgaria

Проблемите в двата лагера не останаха незабелязани от зоркото око на шеф Виктор Ангелов и той беше изправен пред трудното решение да избере тримата финалисти от всеки отбор. В крайна сметка грешките на Изабел и Сарамандов се оказаха повече от достатъчни, за да се разделят с куртките си.

Инфлуенсърката Изабел е гост в подкаста “Кухнята след Ада”, където разказва за голямото си приключение в най-горещата кухня в България, за онлайн обидите и тормоза, през който преминава ежедневно, за приятелството си с Александра Гърдева и за това кой е най-достоен да грабне голямата награда в Кухнята на Ада. Новият епизод с Изабел можете да гледате в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Вълнуващите финални епизоди на Hell’s Kitchen 6 предстоят следващата седмица във вторник, сряда и четвъртък от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok. Гледайте подкаста “Кухнята след Ада” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.  

nova hell's kitchen Шеф Ангелов Кухнята на Ада Изи Станислав Изабел Сарамандов Кухнята след Ада
Сподели
Свързани новини