Wishlist
Начало / Новини / Гласуваме за България на „Детска Евровизия“ 2021, финалът е в неделя

Гласуваме за България на „Детска Евровизия“ 2021, финалът е в неделя

18 Декември 2021
Гласуваме за България на „Детска Евровизия“ 2021, финалът е в неделя

Всички зрители в България и българите в цял свят могат да гласуват безплатно онлайн за България на престижния конкурс за песен „Детска Евровизия“ 2021. Гласуването е на официалния сайт на конкурса vote.junioreurovision.tv или на jesc.tv.

За да подкрепите българските представители на „Детска Евровизия“ 2021 Дени и Марти трябва първо да изгледате общото видео, което представя всички участващи песни. След това трябва да изберете да гласувате за България и още две от участващите държави. 

На 19 декември ще се проведе големият финал на конкурса в Париж. Шоуто ще бъде излъчено на живо в ефира на БНТ 1 тази неделя от 17:00 часа. По време на шоуто също ще може да се гласува безплатно на jesc.tv, но само в 15 минутен прозорец след като участниците представят всички песни.

Българските представители Дени и Марти са от Добрич и са част от успешното вокално студио „Сарандев“ в града. Като дует се изявяват заедно на сцена от 2017 г. под ръководството на воклания педагог Елена Карабельова. Те дадоха специално интервю за The Voice дни преди големият финал. Интервюто може да гледаш тук.

В 19-ото издание на конкурса „Детска Евровизия” ще участват 19 страни. Българското участие в конкурса се осъществява като партньорство между Лигна Студиос, Българска национална телевизия и Община Добрич.

евровизия българия 2021 неделя детска финалът гласуваме
Сподели
Свързани новини