Wishlist
Zedd & Maren Morris & Grey
Zedd & Maren Morris & Grey
The Middle
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Gamuel Sori с 1-часов DJ сет от студиото на The Voice

Gamuel Sori с 1-часов DJ сет от студиото на The Voice

Очаквай парти микса на 17 ноември от 23:00 часа по радио и телевизия The Voice

10 Ноември 2023
Gamuel Sori с 1-часов DJ сет от студиото на The Voice

Италианският DJ Gamuel Sori беше на промо обиколка в България по-рано тази седмица. Часове след като кацна на летището в София той направи ексклузивен сет в ултра модерното студио на The Voice, който бе заснет и ще изълчим по радио и телевизия The Voice на 17 ноември, петък, от 23:00 часа. В продължение на повече от час зрителите и слушателите на медията, с най-качествен звук и броудкаст оборудване в страната, ще се насладят на най-актуалните парти хитове, които бяха миксирани на живо от Gamuel Sori.

Освен, за да създаде парти настроение в петъчната програма на The Voice, Gamuel даде и интервю пред Мари-Никол, в което си поговориха за последния му проект "Us", за неговата кариера и за колаборацията с Inna "Party Songs", която той определи като сбъдната мечта.

Това всъщност е една сбъдната мечта, защото когато стартирах като DJ, преди да скоча в цялото продуцентско приключение, много пусках на първите си участия "HOT" на INNA и е просто феноменално, че години по-късно се случи така, че направих колаборация с нея. 16-годишното ми аз никога нямаше да повярва, че това може да се случи. Ако можех да се върна и да кажа на това дете: „Изчакай няколко години и ще правиш колаборация с INNA!” то щеше да каже „Глупости, това няма да да стане!“

Gamuel сподели и какво е да бъдеш DJ в днешно време, както и откъде идват тенденциите в музиката:

Трябва да бъдеш много в час, защото трябва да знаеш какво става в TikTok в момента. Опитвам се също така да правя и 80-тарски миксове от песни просто, за да добавям малко свободна за сваляне музика за споделяне с други DJ и е хубаво да знаеш последните горещи хитове, на които да направиш клубна версия. Но мисля, че в днешно време не можеш просто да бъдеш DJ. Трябва да си DJ и мениджър на социалните си мрежи и създател на съдържание, но трябва и да се грижиш за естетиката на това съдържание и също така, аз започнах сам, и очевидно тогава трябва да балансираш и PR частта, да си търсиш участия и да говориш с правилните хора по правилния начин. 360-градусова работа е.

За най-новия му проект "Us", който е с участието на Lovespeake, италианският DJ разказа:

Бях в Лондон с James Coates и Joe Killington и записахме тази луда сесия. И забавното на "US" е, че работихме по време на цялата сесия по нещо повече наподобяващо клубно парче и в последните 15 минути мисля че на Coates му хрумна да сложи китара в него, просто ей така, да видим как звучи. И в момента, в който чухме вокала с нея, само с китарата, имаше изцяло друго звучене. Но ни хареса дори още повече отколкото преди това и затова бързо преработих продукцията и това в общи линии е финалната врсия, която сега може да я чуете като звършен трак. Колкото до емоцията, мисля че е нещо специално, защото има меланхолично усещане, но и с позитивен вайб и е доста чил парче, което мисля, че можеш да слушаш, докато шофираш или през лятото или просто, когато искаш някакво готино усещане. Подсвирването мисля, че е много закачливо и е малко трудно да го осъзнаеш, когато чуеш песента дваили три пъти, но докато не правиш нищо просто ти изниква в главата. Просто е комбинация от хубави неща.

Интервюто е достъпно в сайта ни, в секция "Предавания / The Voice Backstage".

mix gamuel sori us the voice party dj set
Сподели
Свързани новини