Wishlist
V:RGO x Boro Purvi x Krisko
V:RGO x Boro Purvi x Krisko
Otkachalki
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Kendrick Lamar изненадващо пуска нов сингъл в социалните мрежи

Kendrick Lamar изненадващо пуска нов сингъл в социалните мрежи

12 Септември 2024
Kendrick Lamar изненадващо пуска нов сингъл в социалните мрежи

Днес (12 септември) рапърът сподели новата песен в Instagram. Той все още не се е появил в стрийминг платформите и според Variety е озаглавен „Watch The Party Die“. Това е първата нова музика на рапъра след „Not Like Us“.

В парчето Kendrick намеква, че враждата му с Drake още не е приключила.

Съвсем наскоро Kendrick Lamar бе обявен за хедлайнер на полувремето на Супер боул 2025: "Не искам да го пропуснете. Нека се видим в Ню Орлиънс, 9 февруари 2025 г. Облечете най-хубавите си дрехи, дори ако гледате от вкъщи. Да тръгваме."

След като беше обявено, че Lamar е хедлайнер на полувремето на Супер боул следващата година, Jay-Z сподели подкрепата си за рапъра:

„Lamar наистина е артист и изпълнител, който се среща веднъж в поколение. Неговата дълбока любов към хип-хопа и културата формира неговата артистична визия. Той има несравнима способност да определя и влияе на културата в световен мащаб. Работата на Kendrick надхвърля музиката и влиянието му ще се усеща години напред.”

Решението Lamar да бъде хедлайнер обаче не е без противоречия. Има циркулираща конспирация, че рапърът е получил тази възможност заради скорошната му вражда с Drake. DJ Akademiks сподели теория, според която Jay-Z е обиден на Drake, откакто е отказал да се присъедини към стартирането на платформата за стрийминг на музика Tidal.

След обявяването Lamar за хедлайнер, много рапъри излязоха в подкрепа на Lil Wayne– за когото мнозина смятат, че трябваше дa оглави полувремето на Супербоул.

The Voice – We Love Music!

нов сингъл kendrick lamar watch the party die
Сподели
Свързани новини