Wishlist
Начало / Новини / Kendrick Lamar ще оглави шоуто на Супербоул

Kendrick Lamar ще оглави шоуто на Супербоул

09 Септември 2024
Kendrick Lamar ще оглави шоуто на Супербоул

Kendrick Lamar ще оглави шоуто на полувремето на Супербоул, съобщиха от Националната футболна лига и спонсорите Apple Music. 

Това ще бъде вторият път, когато изпълнителят, носител на "Грами" и "Пулицър", ще участва в едно от най-желаните събития в света на музиката, но ще бъде първият път, когато той е главното действащо лице в шоуто.

„Рап музиката все още е най-въздействащият жанр. И аз ще бъда там, за да напомня на света защо. Избраха точния човек“, казва Lamar в изявление.

Супербоул ще се проведе на 9 февруари в Ню Орлиънс, Луизиана.

През 2022 г. Dr. Dre беше хедлайнер на шоуто на Супербоул, а като специални гости към него се присъединиха Lamar, Snoop Dogg, Eminem и Mary J Blige. Съвместното им изпълнение спечели награда "Еми".

37-годишният Lamar, роден в Комптън, е известен като един от най-изобретателните текстописци в хип-хоп жанра. През 2018 г. той стана първият хип-хоп изпълнител, който спечели наградата "Пулицър" за музика.

Lamar влезе в медийните заглавия тази година с публична вражда с канадския си колега Drake, като всеки от тях пусна няколко парчета срещу опонента си. Две от песните станаха големи хитове, включително "Like That" на Future и Metro Boomin с участието на Lamar и неговата "Not Like Us". 

В шоуто на полувремето на Супербоул са участвали световни звезди като Rihanna, Jennifer Lopez, Shakira, Beyonce, Rolling Stones и Bruce Springsteen. Финалът за купата по американски футбол е най-голямото спортно събитие в САЩ, привлича милиони зрители и се излъчва по целия свят. Това е и най-скъпото рекламно време по телевизиите, в рамките на което често се представят първи трейлъри на очаквани филмови заглавия и нови рекламни клипове на големи марки.

The Voice – We Love Music!

kendrick lamar Супербоул
Сподели
Свързани новини