Wishlist
The Kid Laroi, Justin Bieber
The Kid Laroi, Justin Bieber
Stay
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Февруари започва с невероятни предложения за партита и незабравими вечери

Февруари започва с невероятни предложения за партита и незабравими вечери

04 Февруари 2020
Февруари започва с невероятни предложения за партита и незабравими вечери

Февруари започва с невероятни предложения за партита и незабравими вечери в едни от най-посещаваните клубни заведения в София. Приятелите ни от Bedroom Premium Club, Once Upon a Time Biblioteka, Mixtape 5 и PM club са подготвили уникални шоу програми с топ DJ на София.

Започваме с 9-тия рожден ден на емблематични за София клуб – Mixtape5. Клубът отвори врати преди 9 години с идеята да бъде едно различно и алтернативно място за музикални събития. Днес клубът е домакин на редица концерти от Хип-Хоп през Рок, Хаус, Drum and Bass и почти всички други стилове на електронната музика. Празнуващите роджения ден ще се радват на участията Григовор и Mila Robert. За повече информация посетете календара ни със събития или влезте тук.

На 21 Bedroom Premium Club ви връща в епицентъра на хедонизма в една нощ, вдъхновена от най-популярната дискотека, превърнала се в магнит за известни личности, приветстващи различното и блестящото. Това е STUDIO 54. Може би няма да видите Бианка Джагър да язди кон, слон да позира за снимките на Линда Блеър или джуджета в жива картина, вдъхновена от Йеронимус Бош, но със сигурност ви обещаваме вечер, която няма да забравите.
Затова ви приканваме в нощта на 21 ноември да изберете специален аутфит, който смятате, че би ви осигурил тази незабравима вечер. Ще ви пренесем в царството на радоста и забавата. Място, където купонът не свършва и светлините полудяват, пълно с горещи танци и хитове, неподвластни на времето. STUDIO 54- започва най-доброто парти в живота ви! За повече информация посетете календара ни със събития или влезте тук.


На 08.02 в централния столичен клуб – Once Upon a Time Biblioteka се заформя уникална и интересна вечер. Равносметката за нашите приятели от Biblioteka e една година изпълнена с емоции, много усмивки, танци, много посрещнати изгреви, нови спомени ... е, понякога и без спомени. Нашите приятели от Biblioteka ви канят на на 8мия Рожден Ден на клуб Once Upon a Time Biblioteka! Освен щурия купон, те чакат изненади както от организаторите, така и от Hendrick's Gin.

За повече информация посетете календара ни със събития или влезте тук.


Продължаваме с джаз и суинг предложения.За първи път през новата година в Studio 5 ще стане горещо! Френският цигански суинг ще превземе сцената на клуба и ще ни пренесе във времето на Hot Club de France и огнената музика на Джанго Рейнхард и Стефан Грапели. Ритъмът на суинга ще раздвижи в такт телата, а ако танцът е в кръвта ви – удобните обувки са задължителни! Ако френската култура Ви вълнува – не пропускайте да отбележите това събитие в календара си и във втората неделя на февруари (9-и) да се потопите в музикалната атмосфера на Франция, пресъздадена от Влади Михайлов (виола), Димитър Благоев (китара), Борислав Илиев (китара) и Димитър Карамфилов (контрабас)!

За повече информация посетете календара ни със събития или влезте тук.


започва февруари предложения вечери невероятни партита незабравими
Сподели
Свързани новини