Wishlist
Начало / Новини / Феновете на Beyonce се ядосаха

Феновете на Beyonce се ядосаха

08 Февруари 2023
Феновете на Beyonce се ядосаха

Феновете на суперзвездата Beyonce изказаха недоволството си в социалните мрежи заради огромните опашки за билети за турнето на изпълнителката. 

Миналата седмица Beyonce обяви дългоочаквано турне във Великобритания, Европа и Северна Америка в подкрепа на албума ѝ "Renaissance"

Феновете, които се надяваха да се сдобият с билети, изказаха разочарованието си в социалните мрежи от разигралото се фиаско на предварителната продажба. 

Сега, по време на общата продажба, те отново се оплакоха от бъгове в сайта на Ticketmaster. Според някои сайтът ги е изхвърлил от опашката чакащи, която в някои дни е достигала 500 хиляди души.

От Ticketmaster съобщават, че сайтът е блокирал 1,5 милиона фалшиви заявки за концертите в Лондон, за да бъдат сигурни, че истинските фенове ще получат билети. По време на продажбата Ticketmaster UK предупредиха феновете да не опресняват уебсайта докато чакат на опашка: "Когато опресните страницата, губите мястото си на опашката", обясниха от сайта. 

Заради голямото търсене Beyonce добави още два концерта в Лондон на 3 и 4 юни. По-късно обяви и пети концерт в английската столица. 

В Северна Америка суперзвездата добави още седем концерта, след като Live Nation обявиха, че в някои градове търсенето е било 800% по-високо наличните билети. 

beyonce
Сподели
Свързани новини