Wishlist
Robin Thicke ft. T.I., Pharrell Williams
Robin Thicke ft. T.I., Pharrell Williams
Blurred Lines
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Феновете са разочаровани от продажбата на билети за турнето на Beyonce

Феновете са разочаровани от продажбата на билети за турнето на Beyonce

02 Февруари 2023
Феновете са разочаровани от продажбата на билети за турнето на Beyonce

Феновете на Beyonce, които се надяваха да се сдобият с билети за турнето "Renaissance" се оплакоха в социалните мрежи от предварителната продажба. 

Вчера суперзвездата обяви турнето си за 2023, като през месец май ще стартира европейската и британската част от него, а през юли Beyonce ще се отправи към Северна Америка.

По време на предварителната продажба някои феновете имаха късмета да си осигурят билети, докато други твърдяха, че не са успели да получат достъп. "Първо приложението O2 Priority не работеше. Сега чакам на опашка от 200 хиляди души в сайта на Ticketmaster и все още не ми позволява достъп до билетите за Beyonce. Загуба на време", пише ядосан фен в Twitter

"Отново фиако с билетите. Резервирах ги и после не успях да ги закупя. Така става с всяка голяма продажба на концертни билети, винаги се извиняват, но решение никога няма", пише друг. 

От O2 се извиниха и написаха в официалния си Twitter акаунт, че за турнето има огромно търсене.

В Ticketmaster UK също имаха проблеми. Наскоро срещу компанията бяха заведение искове от фенове на Taylor Swift, които също имаха проблеми със закупуването на концертни билети. 
 

beyonce
Сподели
Свързани новини