Wishlist
Начало / Новини / Ed Sheeran пуска нов албум!

Ed Sheeran пуска нов албум!

01 Март 2023
Ed Sheeran пуска нов албум!

Ed Sheeran сподели детайли за новия си албум, озаглавен "-"  ("Subtract"). Записът ще излезе на 5 май чрез Asylum/Atlantic

"Subtract" ще е последният от математическата серия албуми на Ed, които той издаде през последните 10 години. Тя започна с дебютния "+" ("Plus") през 2011 г. , последвана от "х" ("Multiply"), "÷" ("Divide") и "=" ("Equals").

В изявление Sheeran споделя:

"Работех от десетилетие по "Subtract", опитвайки се да създам перфектния акустичен албум, пишейки и записвайки стотици песни с ясната идея как трябва да звучи. След това в началото на 2022, поредица от събития промениха живота ми, психичното ми здраве и в крайна сметка разбирамето ми за музика и изкуство.
Писането на песни е моята терапия. Помага ми да осмисля чувствата ми. Писах без да мисля какви ще бъдат песните, просто писах, каквото излезе. И за малко повече от седмица подмених това, по което работех десет години, с най-дълбоките ми и черни мисли.
В рамките на месец бременна ми съпруга беше уведомена, че има тумор, който не може да се лекува докато не роди. Моят най-добър приятел, Jamal, който ми беше като брат почина внезапно и се озовах в съдебната зала, където трябваше да защитавам моята почтеност и кариера като текстописец. Пропадах през спирала от страхове, депресия и паника. Имах чувството че се давя, сякаш главата ми беше под повърхността, гледайки нагоре, но без да имам възможността да си поема въздух. 
Като артист не можех да представя на света творба, която не показва адекватно къде се намирам и как искам да се изразя в този момент от живота ми. Този албум е това. Той отваря вратата към душата ми. За първи път не се опитвам да направя албум, който хората да харесат, а пускам нещо, което е честно и истинско спрямо това, което приживявам като възрастен индивид.
Това е последната страница от дневника за февруари и моят начин да го осмисля. Това е "Subtract"."

По-рано тази година Sheeran сподели на феновете си, че бурни събития в личния му живот са го откъснали от социалните мрежи, но тогава не разкри повече подробности. 

‘-‘ траклист:

01. ‘Boat’
02. ‘Salt Water’
03. ‘Eyes Closed’
04. ‘Life Goes On’
05. ‘Dusty’
06. ‘End Of Youth’
07. ‘Colourblind’
08. ‘Curtains’
09. ‘Borderline’
10. ‘Spark’
11. ‘Vega’
12. ‘Sycamore’
13. ‘No Strings’
14. ‘The Hills Of Aberfeldy’

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

ed sheeran
Сподели
Свързани новини