Wishlist
Kungs vs. Cookin' On 3 Burners
Kungs vs. Cookin' On 3 Burners
This Girl
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Ed Sheeran анонсира новия си албум "Autumn Variations"

Ed Sheeran анонсира новия си албум "Autumn Variations"

14 Септември 2023
Ed Sheeran анонсира новия си албум "Autumn Variations"

„Миналата есен открих, че приятелите ми и аз преминаваме през толкова много промени в живота си. След летните горещини всичко или се успокоява, уталага, достига върха, или се разпадна“, казва Ed Sheeran.

„Когато преминавах през труден период в началото на миналата година, писането на песни ми помогна да разбера чувствата си и да се примиря с това, което се случва, и когато научих за различните неща, които са се случвали на моя приятел, написах песни, някои от негова гледна точка , някои от моя, за да уловя как той и аз гледахме на света по онова време. Имаше моменти на влюбване и нови приятелства, но имаше моменти на разбито сърце, депресия, самота и объркване.
„Баща ми и брат ми ми разказаха за композитор на име Elgar, който композирал „Enigma Variations“, където всяка от 14-те композиции беше за различен негов приятел. Това ме вдъхнови да направя този албум. Когато записах “Subtract” с Aaron Dessner, веднага превключихме за новия албум. Пишехме и записвахме без прекъсване и този албум се роди от това партньорство. Чувствам, че той е уловил усещането на есента толкова чудесно в своя звук и се надявам всички да го обичат толкова, колкото и аз.”

"Autumn Variations" ще бъде издаден на 29 септември 2023 г. чрез Gingerbread Man Records и излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България. 
 
"Autumn Variations" траклист:
1. Magical
2. England
3. Amazing
4. Plastic Bag
5. Blue
6. American Town
7. That’s On Me
8. Page
9. Midnight
10. Spring
11. Punchline
12. When Will I Be Alright
13. The Day I Was Born
14. Head > Heels

 

ed sheeran
Сподели
Свързани новини