Wishlist
Начало / Новини / Ed Sheeran разкри какво следва в кариерата му

Ed Sheeran разкри какво следва в кариерата му

08 Юни 2023
Ed Sheeran разкри какво следва в кариерата му

Ed Sheeran иска да премине към кънтри музиката. 

32-годишната поп звезда е издал поредица от хитови албуми през годините и в момента се готви за промени. Ed призна че иска да се пробва в кънтри стила в някакъв момента. 

Пред NBC, той каза: 

"През последните 13 години знаех какво ще правя и сега се чудя какво да правя в бъдеще. Има много въпроси в главата ми. Живях в Нашвил няколко години и там се влюбих в кънтри музиката. Това е нещо, което искам да правя в някакъв момент."

Sheeran и преди е казвал, че е заобичал културата, която заобикаля кънтри музиката, след като е прекарал време в Нашвил и е открил общност от автори в южната част на САЩ, но обясни, че никога е слушал истински жанра докато не е взел участие в турнето на Taylor Swift през 2013. 

Той каза пред Billboard:

"Харесвам културата, просто обичам текстовете. Това са брилянтни песни. Това е общност. В Европа няма място, което да посочиш и да кажеш "Това е домът на писането на текстове". В Нашвил има невероятни текстописци, невероятни изпълнители. И аз наистина се чувствам вдъхновен да съм сред тях. Като дете изобщо не слушах кънтри музика. Едва когато бях на турнето на Taylor и заживях в Нашвил, тя ме въведе в кънтри музиката."

 

ed sheeran
Сподели
Свързани новини