Wishlist
Peggy Gou
Peggy Gou
(It Goes Like) NaNaNa
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Ed Sheeran отпразнува 30-тия си рожден ден

Ed Sheeran отпразнува 30-тия си рожден ден

19 Февруари 2021
Ed Sheeran отпразнува 30-тия си рожден ден

Ed Sheeran отпразнува своя 30-ти рожден ден в сряда, като направи дългоочакван подарък на своите фенове - намекна, че съвсем скоро можем да очаквам от него нов албум!

Той изпозлва профила си в Instagram, за да сподели професионалните си планове за 2021г. Ed каза, че планира да пусне "четвъртото парче от серията" - закачка с математическите имена на предишните му албуми: "Plus", "Multiply" и "Divide".

Под снимка на тортата за рождения му ден и още една, на която го виждаме като малко момче, облечено в пиратски костюм, звездата написа:

"На 30 днес. Благодаря ви за прекрасните съобщения, чувствам се много обичан. В момента съм облечен по същия начин, както на 3тия си рожден ден. Ще се върна обратно онлайн с четвъртото парче от серията по-късно през тази година. До тогава!".

Това съобщение идва при нас след като Ed пусна последния си сингъл - "Afterglow". Това се случи през декември, а тогава певецът каза:

"Afterglow е песен, която написах миналата година, а сега искам да ви я подаря. Тя не е първият сингъл от следващия албум, а просто песен, която обичам, надявам се че и вие ще я заобичате. Насладете й се!"

Снимка: Facebook@edsheeranmusic

sheeran отпразнува ден 30-тия рожден
Сподели
Свързани новини