Wishlist
Timbaland ft. Nelly Furtado & Justin Timberlake
Timbaland ft. Nelly Furtado & Justin Timberlake
Give It To Me
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Ed Sheeran направи ремикс на песен на колега

Ed Sheeran направи ремикс на песен на колега

16 Януари 2021
Ed Sheeran направи ремикс на песен на колега

Британският изпълнител Passenger издаде ремикс на новата си песен "Sword From The Stone", продуцирана от Ed Sheeran.

Парчето е написано по време на първата блокада в страната заради коронавируса. Това е и първата песен в новия албум на музиканта, чието истинско име е Michael Rosenberg, "Songs For The Drunk And Broken Hearted".

Ремиксираната от Sheeran версия се казва "Gingerbread Mix".

“Ed беше много въодушевен след като му пуснах песента и предложи да продуцира версия, която евентуално може да послужи за радио сингъл. Не всеки ден получаваш подобна оферта от истински гений на поп музиката, затова съм изключително щастлив от това, което сътвориха заедно с продуцента Joe Rubel", казва Passenger в изявление.

Албумът на певеца излезе преди седмица и е написан изцяло по време на блокадата, малко след като Passenger се разделя с приятелката си.

Миналия месец Sheeran сподели с феновете си първата си песен от близо 18 месеца. Той уточни, че "Afterglow" е самостоятелно изпълнение, а не част от предстоящ албум.

Предишният проект на британския хитмейкър "No.6 Collaborations Project" излезе през 2019 г. и в него той си партнира с големи музикални звезди като Stormzy, Justin Bieber, Camila Cabello, Cardi B и редица други.

През септември миналата година Ed сподели, че е станал татко на момиченце, което със съпругата му са кръстили Lyra Antarctica Seaborn Sheeran.


*Снимка: Facebook

ремикс sheeran песен направи колега
Сподели
Свързани новини