Wishlist
Ofenbach ft. Norma Jean Martine
Ofenbach ft. Norma Jean Martine
Overdrive
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Doja Cat срещу критиките

Doja Cat срещу критиките

29 Май 2020
Doja Cat срещу критиките

Doja Cat адресира критиците, които я обвиняват в расизъм, след обвинението че е направила коментари насочени срещу чернокожите в онлайн чат.

Тя се превърна в поредната звезда, отритната от Twitter последователи, които дори  създадоха нов хаштаг по повода - #DojaIsOverParty, който бързо стана trending в целия свят.

След тази случка, Doja направи публично изказване в своя Insta профил, в което се извинява за своята песен Dindu Nuffin, излязла през 2015г. Заглавието на песента е всъщност расистка фраза, използвана от крайната десница като подигравка с жертви на полицейско насилие. Въпреки това, певицата отрича да е участвала в каквито и да било расистски разговори.

"Изпозлвам чатове още от дете, така се социализирам." - пише тя. "Да, не е трябвало да влизам в някои от тези сайтове, но аз никога не съм участвала в расистски разговори. Извинявам се на всички, които съм обидила. Колкото до старата ми песен, която отново се появи на бял свят, тя по никакъв начин не е била насочена към друго, освен собствения ми опит. Опитах се да променя значението на тези думи, но осъзнавам, че това е било грешно решение - не трябваше да използвам този термин в музиката си. Осъзнавам своето влияние и взимам всичко това много на сериозно. Обичам всички ви и съжалявам, че съм ви разстроила и наранила" - завършва Doja Cat. 



срещу doja cat критиките
Сподели
Свързани новини