Wishlist
Начало / Новини / David Guetta отнесе критики

David Guetta отнесе критики

05 Юни 2020
David Guetta отнесе критики

David Guetta отнесе критики от феновете, след като направи ремикс на историческата реч на Martin Luther King Jr, "I Have a Dream".

Френският DJ и продуцент направи livestream концерт миналия уикенд, докато протестите Black Lives Matter се разпространяваха все повече в различни градове в САЩ. Dj-ят искаше да почете паметта на George Floyd, афроамериканецът убит от полицай през месец май, като му посвети специален трак, само че това не се хареса особено на аудиторията.

"Светът минава през труден период, Америка също." - каза Guetta по време на live-a United at Home в YouTube - "Снощи знаех, че ще направим това, което направихме, затова включих и този специален трак, да почета паметта на George Floyd. Много се надявам, че ще можем да се обединим и да постигнем мир, особено сега, в тези трудни времена." - казва още той.

Реакциите не закъсняха: някои от феновете отбелязаха, че семейството на King притежава правата за речта и много рядко ги предоставя, а други обвиниха Dj-я в мързел, тъй като не се е постарал достатъчно, и нарекоха трака "пародия".

Davit Guetta все още не е отговорил на критиките. 



david guetta отнесе критики
Сподели
Свързани новини