Wishlist
Начало / Новини / Demi Lovato пусна ретроспективно видео на "Dancing With the Devil"

Demi Lovato пусна ретроспективно видео на "Dancing With the Devil"

02 Април 2021
Demi Lovato пусна ретроспективно видео на "Dancing With the Devil"

Demi Lovato направи ретроспекция на събитията от 2018 г., довели до почти фаталната ѝ свръхдоза, в клика към новия си сингъл “Dancing With the Devil”. Песента е част от албума "Dancing With the Devil… The Art of Starting Over", който също вече е на музикалния пазар. В него можем да слушаме колаборации на Lovato с Ariana Grande, Sam Fischer, Saweetie и Noah Cyrus.

Визуализацията на “Dancing With the Devil” е дело на Michael D. Ratner, който режисира и документалния филм за певицата със същото заглавие. 

Видеото пресъздава специфични детайли, включително как е била облечена и конкретни моменти от почти фаталната нощ. Текстът засяга изкушенията, на които тя се поддава, докато се бори с пристрастяването и това как кривването от правилния път може да излезе от контрол. 


“Мислех, че знам къде ми е мярката, мислех, че мога да спра", пее Demi. “Мислех си, че мога лесно да се откажа, но ето ме, падам на колене, молейки се за по-добри дни и облекчение на болката. Моля те, можеш ли да ми простиш? Господи, съжалявам, че танцувах с Дявола". 

В епизод от документалната серия Lovato описва песента като "последно освобождаване и сбогуване с онази нощ, защото всички ще можете да станете свидетели на случилото се". 

*Снимка: кадър YouTube

пусна the видео demi lovato ретроспективно dancing with devil
Сподели
Свързани новини