Wishlist
Начало / Новини / Demi Lovato с признание към Justin Bieber

Demi Lovato с признание към Justin Bieber

11 Март 2020
Demi Lovato с признание към Justin Bieber

На 06.03 излезе най-новото парче на Demi Lovato - "I Love Me".

Освен, че сподели с нас любовта към себе си, Demi беше и гост-водещ в шоуто на Elen DeGeneres, където поговори със своя приятел и колега Justin Bieber. Те обсъдиха общото в живота си в лицето на препятствията, които и двамата са срещали.

"И двамата имаме подобни истории. Навлязохме в индустрията още като деца, а след това и двамата имахме трудности" - казва Lovato, говорейки за проблемите им с наркотиците и депресията. "Мисля, че се опитвах да избягам от някои неща" - отговаря Bieber. "Опитах се да избягам от индустрията, да избягам от това, което Господ искаше да направя, но в крайна сметка смятам, че това е което и аз и ти сме предназначени да правим в този живот, нали? Тук сме да забвляваме хората и да пеем, така че когато се опитваме да избягаме от съдбата си, всъщност ставаме по-нещастни.

Bieber признава, че е осъзнал, че бягането от проблемите не е решение. "Понякога трябва да се изправим лице в лице с болката, вместо да се опитваме да избягаме от нея" - казва още певецът. към justin bieber признание demi lovato
Сподели
Свързани новини