Wishlist
The Weeknd ft. Madonna & Playboi Carti
The Weeknd ft. Madonna & Playboi Carti
Popular
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Demi Lovato отново срещу Donald Trump

Demi Lovato отново срещу Donald Trump

12 Януари 2021
Demi Lovato отново срещу Donald Trump

Demi Lovato се присъедини към много други свои колеги от шоубизнеса в призив за импийчмънт на президента Donald Trump, след като протестиращи нахлуха в Капитолията миналата седмица.

Тръмп бе обвинен за подтикването на протеста и разпалването на омраза у хората, а също и за това, че се е забавил с изпращането на полиция и охрана, в следствие на което имаше и загинали хора.

По време на своя реч, все още настоящият президент също заяви, че обича хората, които протестират, но все пак ги моли да си тръгнат мирно. Хиляди хора поискаха президентът да бъде импийчнат преди изтичането на мандата му, а ако това се случи, ще му бъде за втори път.

Demi Lovato е една от многото звезди, които заеха позиция по върпоса. В социалните мрежи тя написа: "Сърцето ми е разбито. Толкова съм тъжна като си помисля колко наивна съм била, вярвайки че това никога няма да се случи, а ето че стана. Чувствам се ядосана и засрамена".

Певицата не застава срещу Trump за първи път. Припомняме ви, че преди няколко месеца тя дори направи песен, наречена Commander in Chief, както и видео към нея, в която открито напада президента и го осъжда за ненавременните и недостатъчни мерки за ограничаване на пандемията. 


Снимка: Facebook@demilovato

срещу отново demi lovato donald trump
Сподели
Свързани новини