Wishlist
Начало / Новини / DARA се сгоди в Тайланд, пусна и нов проект "Само мой"

DARA се сгоди в Тайланд, пусна и нов проект "Само мой"

Поп идолът празнува с премиера на любовна песен, която излъчихме първо по The Voice

14 Февруари 2024
DARA се сгоди в Тайланд, пусна и нов проект "Само мой"

DARA е магнит за успехи и красиви преживявания както в личния си свят, така и в професионалния. Между заслужена почивка в Тайланд, участие в танцово предаване и благотворителна кампания с един от най-големите ритейлъри у нас, поп дивата обяви годежа си с премиера-изненада на любовна песен. „Само мой“ е романтично парче, което излъчихме първо в ефира на радио The Voice. То излезе точно на празника на влюбените – 14 февруари. 

Хитмейкърката сподели в Instagram специално послание за Свети Валентин и новия проект:

"Днес честваме празника на любовта, аз я чествам с песен-изненада 😍 Изненада не само за вас, но и за целия ми екип. “Само мой” е красиво обяснение в любов, което подарявам на моя любим, с който преди броени дни официално се сгодихме. Call me lil miss fiancé 💍 Хиляди благодарности на @robi_officialmusic , който финализира песента за броени часове, на страхотния ми екип @virginiarecords , който реагира светкавично и направи премиерата възможна. “Само мой” е поздрав за всички мои фенове, които си пожелаха “любовна песен” за 14ти февруари 💕", пише DARA.

По музика и текст на DARA и продуцента Роби Николов, „Само мой“ е красиво обяснение в любов, което изелзе днес, 14 февруари, във всички дигитални платформи и българския ефир. Премиерата му бе в ефира на радио The Voice - We Love Music.

„С тази песен празнувам щастието, споделеността и любовта - да обичаш и да бъдеш обичан“, споделя DARA.

dara годеж new4u Само Мой Тайланд
Сподели
Свързани новини