Wishlist
Playmen ft. Klavdia
Playmen ft. Klavdia
Movin' Too Fast
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Lana Del Rey отговори на хейта

Lana Del Rey отговори на хейта

28 Май 2020
Lana Del Rey отговори на хейта

Lana Del Rey отговори на всички тези, които я обвиниха в расистка нечуствителност като постна ново видео в Инстаграм. В друг скорошен пост тя сподели, че хора като  Doja Cat, Ariana Grande, Camilla Cabello, Cardi B и Beyonce имат песни, които са номер 1, защото са секси и почти не носят дрехи. След като беше изкритикувана, за това че говори само за жени с тъмна кожа, тя сподели, че това са й любимите артисти и те са й приятели.

"Мисля, че е тъжно, че жените, които споменах пеят за пари и секс или все тая...същото нещо за което и аз пея от последните 13 години междудругото. Затова аз също съм към тях. И да те са мои приятелки."

Постоянно хората около мен ми напомнят, че текстовете ми понякога са малко по-сложни за масовата аудитория и са неразбираеми, но просто искам да кажа, че културата в момента е супер зле и факта, че този пост се превърна в онлайн война е наистина нещо много тъжно.

"Интересно е как за първи път реших да споделя нещо за моя живот или че например пиша книги и 200,000 хейт коментара дойдоха заедно куп обиди и точно обратното на това, което винаги съм правила."



Снимка : Instagram

lana del rey отговори хейта
Сподели
Свързани новини