Wishlist
Начало / Новини / DARA представя дебютния си албум "Родена Такава" с концерт-промоция

DARA представя дебютния си албум "Родена Такава" с концерт-промоция

07 Март 2022
DARA представя дебютния си албум "Родена Такава" с концерт-промоция

Младата поп-дива и един от най-големите съвременни хитмейкъри - DARA е готова с първия си албум "Родена Такава", който проследява цялата ѝ музикална история. 

Когато се появява на кастингите в Х-Фактор преди 7 години, всички разбират, че на сцената е излязла бъдеща звезда. DARA е родена такава – необикновена, смела, дръзка, екстремно енергична, супер талантлива, впечатляващо музикална. Без усилие превръща всеки свой проект в успех и води след себе си многохилядна публика. На 20 април на сцената на Joy Station и в компанията на някои от най-добрите танцьори у нас, DARA ще отпразнува с истински спектакъл пътя дотук, събран в албум и озаглавен именно „Родена такава“

Премиерата на дългоочакваната музикална колекция с най-големите хитове на DARA ще е на 25 март на стандартна и луксозна CD версия.

В социалните мрежи DARA сподели: "С нетърпение дочаках да ви споделя за първия ми албум  “Родена Такава” и самостоятелен концерт. Минаха 6 години от както гласът ми започна да се чува през различни музикални кутии, уредби и коли и т.н. Албумът е колекция от всички мои песни до сега. Това е I част от историята на DARA. Обещавам ви зрелищно шоу, в което са замесени страшни професионалисти, хора с които работя от самото начало.Знам колко време чакахте този момент. Обичам ви, благодаря ви за подкрепата през годините. 

-Дарби "

Публикация, споделена от DARA (@darnadude)

Вижте тази публикация в Instagram.

Със специалната подкрепа на Hell Energy Drink и Bellebox и медийната подкрепа на радио и телевизия The Voice и радиo Витоша.


представя албум dara родена такава дебютния концерт-промоция
Сподели
Свързани новини