Wishlist
Artemas
Artemas
i like the way you kiss me
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / DARA събира 13 хита в първия си албум „Родена Такава“

DARA събира 13 хита в първия си албум „Родена Такава“

29 Март 2022
DARA събира 13 хита в първия си албум „Родена Такава“

ВПЕЧАТЛЯВАЩ КОНЦЕРТ-СПЕКТАКЪЛ ЩЕ ОТБЕЛЕЖИ ПРЕМИЕРАТА НА АЛБУМА НА 20 АПРИЛ В JOY STATION

Ярката звезда на DARA изгря преди 7 години в X Factor. „Родена съм с музика в сърцето“, каза DARA още в първото си интервю като участник във формата. Със стъпването ѝ на сцената стана ясно, че тя е въплъщение на всичко, което означаваме с X Factor в света на музиката – артист с необяснимо силно влияние и със специален талант.  

Няма друга като DARA. Тя наистина е РОДЕНА ТАКАВА - необикновена, смела, различна, позитивна, с гигантска енергия, обаяние и влияние върху публиката. След нея върви армия от фенове, които я следват навсякъде, копират начина ѝ на поведение и обличане и добавят към имената си в социалните мрежи името “dude” (в буквален превод на български – пич), както е нарекла себе си DARA в профила си в Инстаграм (@darnadude).

От самото начало на музикалното й пътешествие DARA e считана за любимото лице на българската поп сцена. Дебютното й парче “К’во не чу“ оглави всички класации у нас. Следват „Родена такава“, „Недей“,  „Все на мен“, “Darbie”, „Ела ела“, „Ай Ай“, “Thunder“ и др. – до едно със статус на супер хит.

„Решихме да съберем всички следи по пътя ми дотук в един албум, който да е белег, свидетелство за радостта и привилегията да обитавам света на музиката. Готова съм да направя следващия скок и затова с обич затварям един период от кариерата си и стъпвам в следващия. Искам да благодаря на абсолютно всички, които вярват в мен откакто съм започнала и които са оставили любов и професионализъм в песните ми, в клиповете ми, в споделените ни дни. Ще отпразнувам всички ви с концерт-спектакъл, по който работя с най-добрите хореографи, танцьори, саунд дизайнери, визуални артисти и стилисти. Знам, колко време чакахте този момент. Обичам ви, няма нищо по-важно за мен от подкрепата ви през годините.“, е посланието на DARA.

Албумът „Родена такава“ излиза в стандартен и луксозен вариант, в който е пълно със специални неща. Зад всичко стои екипът на „Вирджиния Рекърдс“ – продуценти и мениджъри на DARA. 

С медийната подкрепа на радио и телевизия The Voice и радио Витоша.

албум първия хита dara родена такава събира
Сподели
Свързани новини