Wishlist
Начало / Новини / Dara представи чисто ново парче, озаглавено "Заминавам"

Dara представи чисто ново парче, озаглавено "Заминавам"

11 Септември 2023
Dara представи чисто ново парче, озаглавено "Заминавам"

Това лято сбъдна някои от големите мечти на DARA – отведе я на най-престижните фестивали и концерти у нас, беше подгряваща на любимата си група от детството - Black Eyed Peas – и пя на една сцена със суперзвездите на Италия. Ден след старта на третия ѝ сезон като треньор в „Гласът на България“, тя представи чисто новото си парче, озаглавено „Заминавам“.

„Гъвкава“ в творчеството и визията си, DARA е от онези изпълнители, които знаят как да вълнуват своята публика. След успеха на предишния си проект „IN MY HEAD“, певицата поднесе музикалната си изненада този път на български език. „Заминавам“ е динамично и пулсиращо парче със заложени малки „капани“ от емоционалността на DARA

Музиката и текста на песен тя пише с Венци Венц‘ и Васил Иванов (Dexter) по време на съвместна сесия в едно от студията на „Вирджиния Рекърдс“. За аранжимента на парчето си партнират Dexter и ALMA, която освен изпълнител и автор, е и много близка приятелка на DARA.

Освен с аудио, съвсем скоро след 25-тия си рожден ден, изпълнителката празнува и с премиера на видеото към новата си песен. Режисиран и заснет от Виктор Милушев, видеоклипът е също толкова контрастен, колкото и парчето - преминава рязко от нежни и ефирни цветове и усещания към бурни емоции, ефекти и хореография.

Официалната аудио и видео премиера на „Заминавам“ е днес, 11 септември, в 10:00 ч. в българския радио и ТВ ефир, всички аудио стрийминг платформи и YouTube канала на DARA.

dara
Сподели
Свързани новини