Wishlist
Ofenbach ft. Norma Jean Martine
Ofenbach ft. Norma Jean Martine
Overdrive
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / К-поп суперзвезда се влюби в песента на Dara - "Mr. Rover"

К-поп суперзвезда се влюби в песента на Dara - "Mr. Rover"

13 Март 2023
К-поп суперзвезда се влюби в песента на Dara - "Mr. Rover"

Eдин от най-известните к-поп aртисти и член на момчешката банда Eхо – KAI - представи своя версия на парчето на DARA – „Mr. Rover”. Корейската адаптация е озаглавена „Rover” и днес направи своята премиера като фокус сингъл на едноименния мини албум на KAI. Песента излезе и с официално музикално видео, което може да гледате долу.

Парчето, в оригинално изпълнение на DARA, е създадено по време на втория творчески лагер за писане на музика у нас – Sofia Songwriting Camp - през октомври 2021 г. в Боровец. Сред авторите на “Rover” има силно българско присъствие. По създаването на музиката и текста работят Дарина Йотова (DARA), Валентина Никова (4 Мagic), румънският хитмейкър Cris Tarcea (Monoir) и YNGA. С помощта на „Вирджиния Рекърдс“ парчето вече живее и на световния музикален пазар.

С над 30 милиона последователи в YouTube и над 15 милиона почитатели в социалните мрежи, всеки проект на KAI бележи огромен успех. Армията му от фенове нямаше търпение за представянето на видеото и над 50 хиляди души очакваха дебюта му онлайн. Броени часове след премиерата клипът на „Rover” надхвърля 250 хиляди гледания.

 

dara
Сподели
Свързани новини