Wishlist
Начало / Новини / CKay зарадва феновете си с поредна любовна песен „nwayi“

CKay зарадва феновете си с поредна любовна песен „nwayi“

03 Юни 2023
CKay зарадва феновете си с поредна любовна песен „nwayi“

Eмо-афробийт певеца, автор на песни и Africa's Boyfriend - CKay, остава верен на звученето си, докато пренася слушателите на романтична тема с новата си песен, озаглавена „nwayi“. Сингълът излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България. Песента преразглежда темите за желание и увлечение, основен елемент в музиката му, който феновете отдавна обожават. Тази любовна песен е второто издание на CKay за годината, което анонсира предстоящия му албум “Sad Romance Deluxe”, планиран за издаване през юни и вече достъпен за предварително запазване.

Миналата година през септември излезе дебютният албум на CKay – “Sad Romance”, което направи 2022 г. важна година за него, тъй като албумът събра над 380 милиона стриймвания след издаването си и броят продължава да расте. По-рано тази година CKay пусна оптимистичен Sad Romance Remix Pack, последван от първото му ново предложение за годината – “HALLELUJAH”, с участието на нигерийската суперзвезда Blaqbonez. „nwayi“ е второто предложение на CKay от албума Sad Romance Deluxe, което отвежда феновете му на пътешествие за любовта. Продуциран от CKay и BMH, „nwayi“ е в емо-афробийт царството на суперзвездата, докато той изповядва своята безсмъртна любов и как не може да живее без партньора си.

Официалният музикален видеоклип за „nwayi“ е заснет в Лагос, Нигерия и е режисиран от Ahmed Mosh. Визуализацията на „nwayi“ разказва за една привлекателна Шекспирова история, включваща CKay и неговия любовен интерес. Както при поетичните текстове на CKay, той разказва история за любов с романтични сцени в карета на плажа, но завършва с обрат.

Докато CKay се готви да издаде албума си Sad Romance Deluxe, фенове по целия свят ще имат възможност да го гледат на изпълнение на Weekend Festival във Финландия, HIPHOP OPEN фестивал в Щутгарт, Lollapalooza в Париж, HIPHOP OPEN фестивал в Щутгарт и изпълнение в родната му страна - Нигерия.

 

ckay
Сподели
Свързани новини