Wishlist
Начало / Новини / CKay издаде албума "Sad Romance Deluxe"

CKay издаде албума "Sad Romance Deluxe"

21 Юни 2023
CKay издаде албума "Sad Romance Deluxe"

Дългоочакваният албум „Sad Romance Deluxe“ на емо-афробийт певеца и автор на песни е наслада за неговите фенове. В най-скорошния си сингъл – "Nwayi" ("жена" на игбо), CKay се върна към характерната си емо-афробийт атмосфера. С почти  1 милион стриймвания на песента и излизането на „Sad Romance Deluxe“, африканският романтик се завръща. Албумът, който излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България, включва четири нови песни, включително "HALLELUJAH feat. Blaqbonez," "NWAYI," "NNEKA," и "capture my soul feat. Joeboy".

Скорошните изпълнения на Ckay включват участия в „Weekend Festival“ във Финландия, фестивала „HIPHOP OPEN“ в Щутгарт, „Lollapalooza“ в Париж, както и изпълнение в родния му град в Нигерия. В момента „HALLELUJAH“ е на върха на класацията за най-добри песни на Apple Music в Нигерия, събирайки 12 милиона стриймвания след дебюта си. След това издание месечните слушатели на CKay в Spotify са нараснали със 7,68% до 13,6 милиона. „Sad Romance“ е събрал над 400 милиона стриймвания. Иконите на африканската музика – Davido, Ayra Starr, Focalistic, Mayra Andrade и Ronisia, участват в дебютния албум. Водещият сингъл от албума – "captures my soul", продължава да поддържа нежното, тропическо усещане, което CKay предизвика с "Nwayi".

Ckay обяснява значението на основната песен:

“Capture my soul” е песен, която буквално завладява душата ви, когато я слушате. Това е изразяване на отдаването на любовта. Това е продължение на моето емо-афробийт звучене и е продуцирано от мен и BMH. BMH е музикален гений, който винаги дава живот на моите идеи. Той със сигурност се справи и с това парче. Реших да пусна луксозно издание на „Sad Romance“, защото след оригинала израснах в романтично отношение и имам свеж, позитивен поглед към любовта: сърца биват разбивани по целия свят всеки ден. Няма нищо лошо в това да си тъжен, но в определен момент трябва да продължиш напред и да живееш живота си. Отидете на парти, поглезете се, направете каквото и да е. Но се уверете, че не се страхувате да се влюбите отново. Никога не е толкова страшно.“

Феновете от цял свят ще имат шанса да наблюдават как CKay споделя с нас своята емоционална любовна история, разкривайки деликатната си страна и засягайки важни теми, с които хората се сблъскват в ежедневието си.

 

ckay
Сподели
Свързани новини