Wishlist
David Guetta, Anne-Marie, Coi Leray
David Guetta, Anne-Marie, Coi Leray
Baby Don't Hurt Me
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / CKay се завръща с лятна песен „HALLELUJAH“

CKay се завръща с лятна песен „HALLELUJAH“

07 Май 2023
CKay се завръща с лятна песен „HALLELUJAH“

Емо-афробийт певецът и автор на песни CKay се завръща с лятна песен „HALLELUJAH“ с участието на нигерийския рапър Blaqbonez. Сингълът излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България.
Продуциран от Magic Sticks (Oxlade, Davido, Asake), 'HALLELUJAH' е първият сингъл на CKay след албума “Sad Romance Remix”, който той пусна на 30 март тази година, и бележи първия от трите нови сингъла, които кулминират стартирането на “Sad Romance Deluxe” (16 юни). Предложението включва амапиано ремикс на „by now“, продуциран от OG Sterling x Arieenati от нигерийския продуцентски колектив ON SOME FLY SHIT!, който стои зад някои от музиката на суперзвездите Davido и DaBaby. Също така в албума има повторно изпълнение на „Emiliana“ от DJ Yo! и AX’EL, които ремиксираха популярната му „love nwantiti“ през 2021 г.

„HALLELUJAH“ е различно усещане от емоционалното преговаряне, което CKay прави в „Sad Romance“ и суперзвездата не е толкова склонен да преговаря oт високото ниво, в което се намира в момента. Издаването на „HALLELUJAH“ свързва младия CKay в църквата от детството му в Кадуна, Нигерия , със суперзвездата, с реализирана мечта – превръщането му в едно от най-големите имена в Aфробийта. От самото начало песента показва темперамента на CKay с високо ниво на самосъзнание. Постига баланс между увереност и вътрешна чувствителност.

CKay започва с: Аз просто искам да правя любов и пари / Кълна се, страдам, страдам, животът не е за мен /И по-късно пее: никой не надминава всемогъщия / Никой не може да ме последва...

2023 г. започна с успехи за CKay, включително надхвърляне на 6 милиарда стриймвания в кариерата му досега. Той е най-търсеният африкански изпълнител през 2022 г. с над 80 концерта в 24 държави и участие на церемонията на Световната купа на ФИФА. През март звездата участва на фестивала Vh1 Supersonic 2023 в Пуна, Индия, и в момента е хедлайнер на първото си университетско турне в Нигерия, подходящо озаглавено „Boyfriend On Tour“. През лятото на 2023 г. CKay ще бъде на сцената през цялото време, участвайки в AfroNation в Маями, Lollapalooza в Париж, фестивала HIPHOP OPEN в Щутгарт и фестивала Weekend във Финландия.

ckay
Сподели
Свързани новини