Wishlist
Marshmello ft. Bastille
Marshmello ft. Bastille
Happier
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Celine Dion разкрива себе си в трейлъра на нов документален филм

Celine Dion разкрива себе си в трейлъра на нов документален филм

27 Май 2024
Celine Dion разкрива себе си в трейлъра на нов документален филм

Prime Video публикуваха трейлър за филма "I Am: Celine Dion", чисто нов документален филм за канадската икона.

Трейлърът показва кадри в които Dion играе с децата си в вкъщи, преплетени с архивни кадри от турнета. Чува се гласа на Celine, която казва, че е благодарна за кариерата си, когато изведнъж биха прекъснато от обаждане към 911. Кадрите са последвани от видео обръщението, което Celine направи през декември 2022 г. , в което разкри, че е диагностицирана в рядко неврологично заболяване, наречено "синдром на скованият човек".

В края на трейлъра, Dion казва през сълзи: "Липсва ми толкова много. Хората, липсват ми те. Ако не мога да тичам, ще ходя. Ако не мога да ходя, ще пълзя".

Синдромът на схванатия човек е изключително рядко автоимунно неврологично заболяване, което засяга „един човек на милион“. Според Healthline състоянието засяга предимно мозъка и гръбначния мозък и причинява мускулна скованост, проблеми с позите и болезнени спазми.

„Тези спазми засягат всеки аспект от живота ми, понякога причиняват трудности, когато ходя и не ми позволяват да използвам гласните си струни, за да пея по начина, по който съм свикнала“, обясни през сълзи Dion в изявлението си от 2022 г.

През март тази година тя сподели, че се бори със заболяването и иска един ден да се завърне на сцената и да живее нормално.

Последната публична изява на Dion беше на наградите "Грами" през 2024 г., където тя връчи наградата за албум на годината на Taylor Swift.

The Voice – We Love Music!

документален филм celine dion i am: celine dion
Сподели
Свързани новини