Wishlist
Начало / Новини / Документален филм за Lewis Capaldi

Документален филм за Lewis Capaldi

10 Юни 2021
Документален филм за Lewis Capaldi

Нов документален филм от режисьора на "Bros: After the Screaming Stops" ще се фокусира върху живота на шотландския певец Lewis Capaldi. 

Capaldi стана популярен през 2019-та година след издаването на дебютния си сингъл "Someone You Loved", който бе номиниран за награда Grammy. 

Все още неозаглавеният филм ще отведе зрителите към корените на 24-годишния изпълнител. В лентата ще видим как той започва кариерата си, свирейки в барове и кръчми в родината си Шотландия, преди да се изстреля стремглаво към върха на музикалната индустрия и да тръгне на световно турне. 

Филмът проследява и завръщането на изпълнителя в дома на родителите му, където работи по продължението на първия си албум "Divinely Uninspired to a Hellish Extent". 

"Сякаш огромното напрежение да напиша и запиша втори албум, който да покрие изискванията на толкова много хора, които не познавам и да надмине успеха на предишния ми албум не беше достатъчно, аз реших да заснема целият процес, за да могат зрителите да му се насладят" - казва Capaldi в изявление за Variety. 

Снимка: Facebook@lewiscapaldi

филм документален lewis capaldi
Сподели
Свързани новини