Wishlist
Начало / Новини / Celine Dion се появи изненадващо на наградите "Грами"

Celine Dion се появи изненадващо на наградите "Грами"

05 Февруари 2024
Celine Dion се появи изненадващо на наградите "Грами"

Celine Dion се появи изненадващо на церемонията по връчването на тазгодишните награди "Грами". Това е първото публично появяване на певицата от месеци насам.

През 2022 г. звездата беше диагностицирана с рядко неврологично заболяване, наречено Синдром на скованата личност. Заради болестта си, тя трябваше да отмени планираните турнета. Разстройството засяга предимно мозъка и гръбначния мозък и причинява мускулна скованост, проблеми със стойката и сензорни проблеми, както и болезнени спазми.

Dion връчи последната награда за вечерта в Crypto.com Arena в Лос Анджелис, връчвайки трофея за "Албум на годината" на Taylor Swift. Преди да бъде разкрит носителят на наградата, Dion се обърна към публиката:

"Когато казвам, че съм щастлива да бъда тук, наистина го казвам от сърце", казва тя."Тези, които сме достатъчно благословени, за да бъдем тук, на наградите "Грами", не трябва да приемаме за даденост огромната любов и радост, които музиката носи в живота ни и и в живота на хората по целия свят."

Dion е носител на наградата "Албум на годината" за 1997 г. за албума "Falling Into You". Нейната най-скорошна победа на наградите беше през 1999 г. , когато спечели "Запис на годината" и "Най-добро женско поп вокално изпълнение" за "My Heart Will Go On".

 

celine dion
Сподели
Свързани новини