Wishlist
Начало / Новини / Burna Boy издаде сингъла "Big 7" и анонсира албума "I Told Them:"

Burna Boy издаде сингъла "Big 7" и анонсира албума "I Told Them:"

01 Август 2023
Burna Boy издаде сингъла "Big 7" и анонсира албума "I Told Them:"

Световната суперзвезда, носител на награда Грами – Burna Boy, издава своя дългоочакван сингъл “Big 7” и официално анонсира датата на издаване на седмия си студиен албум – ‘I Told Them…’, който ще излезе на 24-ти август (в САЩ) чрез Spaceship / Bad Habit /Atlantic Records. „Big 7“, който вече е събрал повече от 12 милиона слушания на фрагментa в TikTok, е продуциран от MDS („Last Last“, „Cloak & Dagger“ и „LOVE, DAMINI“) и e придружен от официален музикален видеоклип, режисиран от легендарния Benny Boom. Заснето в Ню Йорк, видеото включва появи на екипа на Burna (7G), както и RZA (Wu-Tang Clan), Busta Rhymes, Junior Mafia, актьора Shameik Moore (Spiderman) и други. 

‘Big 7‘ е мелодично отдаване на почит към прегръщането на нови висоти в моето музикално пътешествие” – казва Burna Boy. „Заглавието представлява символичен стремеж за достигане на по-далечни хоризонти, като числото седем въплъщава постижим и хармоничен растеж.“

В "Big 7" Burna предава послание за поставяне на амбициозни, но реалистични цели, възприемане на личностното израстване и преодоляване на предизвикателствата. Показва стремеж към съвършенство както като артист, така и като индивид, без да се товари с нереалистични очаквания. Фокусът е върху празнуването на всяка следваща стъпка, всяка постигната цел и набраната положителна инерция.

Чрез въодушевяващи мелодии и вдъхновяващ текст, "Big 7" се превръща в хармоничен химн, който насърчава слушателите да се стремят нависоко, докато оценяват радостите и триумфите на пътуването. Заглавието служи като напомняне, че всеки важен момент, колкото и малък да изглежда, допринася за голямата симфония на успеха и удовлетворението.

“Big 7” следва “Sittin’ On Top Of The World” с участието на мултиплатинения изпълнител 21 Savage. Продуциран от Skread, сингълът включва семпъл от хита на Brandy от 1998 г. с участието на Mase –  "Top Of the World", и излиза заедно с официален видеоклип. Видеото, режисирано от Troy Roscoe, носи енергията на 90-те и на началото на века, в допълнение към присъствието на красиви жени, класически коли и поразително забавни графики. И двете песни са част от седмия студиен албум на Burna Boy – „I Told Them…“, който е силно вдъхновен от ерата на хип-хопа от 90-те/единството на Wu-Tang Clan/творческото виждане на Busta Rhymes

burna boy
Сподели
Свързани новини