Wishlist
Lady Gaga & Ariana Grande
Lady Gaga & Ariana Grande
Rain On Me
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / BTS не се интересували от победа на наградите Grammy

BTS не се интересували от победа на наградите Grammy

11 Април 2022
BTS не се интересували от победа на наградите Grammy

Момчетата от к-поп сензацията BTS, споделиха своите виждания за загубата си на наградите Grammy.

Бандата беше номинирана в категория Best Pop Duo/Group Performance за хита са "Butter". Те изпълниха песента на живо на церемонията, но въпреки това, наградата отиде при Doja Cat и SZA за колаборацията им "Kiss Me More".

По време на концерт в Лас Вегас, RM, лидерът на групата, сподели своите мисли за загубата.

"Хора знам, че много се говори за Грамите. Но, знаете ли...на кой му пука за това? Не дойдохме във Вегас за наградите Грами. Дойдохме във Вегас заради феновете."

"Титлите, постиженията, трофеите - те са наистина важни, но това не беше първата причина да започнем всичко това", добави той. "Обичам ви, оставете хейтърите да мразят, а тези които ни обичат, да ни обичат. Обичам ви толкова много."

Друг член на бандата, Jimin, наскоро сподели, че е разочарован от загубата. "Много ми се искаше да спечелим и бях наистина разочарован. Като кореец, се чудех колко далеч може да достигне музиката, мислех, че това ще бъде наградата за феновете, ако бяхме спечелили."

J-Hope също добави, че съжалява за загубата, докато най-възрастният член на групата, Jin, изрази надежда за бъдеща победа. "Тази година няма да бъде последният ни шанс, но в бъдеще можем да пробваме да спечелим по всяко време. Така че, ще дадем най-доброто от себе си", казва той.


bts наградите grammy интересували победа
Сподели
Свързани новини