Wishlist
Alex Parker & Mihaela Marinova
Alex Parker & Mihaela Marinova
Stay
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Ето ги големите победители на наградите Grammy 2022!

Ето ги големите победители на наградите Grammy 2022!

04 Април 2022
Ето ги големите победители на наградите Grammy 2022!

Снощи се проведоха наградите Grammy в Лас Вегас, като Jon Batiste, Silk Sonic, Olivia Rodrigo и други отнесоха по няколко статуетки.

Първите награди бяха раздадени на лайв в сайта на наградите, както и в официалния им YouTube канал. Едни от първите победители бяха Kanye West, Tyler, The Creator и Olivia Rodrigo.

По-късно по телевизията започна и самата церемония, където бяха раздадени най-големите награди, в това число Запис на годината, Песен на годината, Албум на годината и Най-добър нов изпълнител.

Jon Batiste водеше с 11 номинации, а Justin Bieber го следваше с осем. Doja Cat, Rodrigo, и Billie Eilish имаха по седем номинации.

Batiste беше най-големият победител на вечерта, като успя да отнесе пет награди, включително и в категорията Албум на годината за албума му "We Are". Silk Sonic го последваха с 4 награди за песента "Leave The Door Open". Rodrigo спечели три награди, включително и в категорията Най-добър нов изпълнител, докато Kanye West, Tony Bennett и Lady Gaga, взеха по две статуетки.

BTS, Billie Eilish, Olivia Rodrigo, Lady Gaga, Lil Nas X и Jack Harlow, бяха изпълнителите, които пяха на сцената.

Цялата церемония, може да гледате тук:


наградите grammy големите победители ето 2022
Сподели
Свързани новини