Wishlist
Начало / Новини / BLACKPINK подновиха договора с YG Entertainment след месеци преговори

BLACKPINK подновиха договора с YG Entertainment след месеци преговори

06 Декември 2023
BLACKPINK подновиха договора с YG Entertainment след месеци преговори

K-pop момичешката група BLACKPINK подновиха договора си с с YG Entertainment след месеци преговори.

Днес сутринта YG Entertainment обявиха в прессъобщение, че BLACKPINK ще продължат партньорството си с к-поп агенцията, след продължителни преговори.

В изявлението YG Entertainment твърдят, че квартетът е подписал ексклузивен договор за групови активности, отбелязвайки, че преподписването е „базирано на силно доверие след внимателни дискусии“.

Според YG Entertainment, k-pop момичешката група ще издаде „нови албуми“ и ще започне „световни турнета“ с „пълната подкрепа“ на k-pop агенцията.

През юли 2023 г. k-pop агенцията каза, че договорите на момичешката група все още са „в процес на обсъждане“, след съобщения в медиите, че Lisa няма да поднови договора си.  

K-pop агенцията каза до голяма степен същото през септември 2023 г., когато информацията твърдеше, че Jennie, Jisoo и Lisa също няма да подновят договорите си. В средата на ноември от агенцията казаха, че все още преговаря с изпълнителките.

BLACKPINK направиха своя дебют през 2016 г. под ръководството на YG Entertainment и оттогава се превърнаха в една от най-успешните момичешки k-pop групи в световен мащаб.

blackpink
Сподели
Свързани новини